KVALITETSPOLITIK

Flindt Kristensens kernekompetence er at forvandle vores kunders ideer til innovative og effektive løsninger. I udviklingen tilfører vi kundernes projekter værdi, og for at sikre slutresultatet lever op til kundernes forventninger og krav, inddrages de i hvert skridt i udviklingen.

For at levere det bedste resultat gør vi brug af vores viden indenfor branchen samt vores tekniske knowhow. Netop vores viden, kompetencer og erfaring er vores succes, og derfor er vores medarbejdere vores vigtigste ressource.

Viden formidles og deles i organisationen, og på baggrund af erfaring optimeres processer og kompetencer. Vi vil kontinuerligt forbedre vores præstation ved at registrere vores afvigelser og implementering af korrigerende handlinger.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner som sikrer at opgaver altid løses med hensyntagen til gældende regler og normer. Vores målsætninger er, at kundens problem skal være vores løsning.

MILJØPOLITIK

Flindt Kristensen ønsker at reducere enhver negativ indflydelse på miljøet.

I vores design process forsøger vi at designe og udvikle innovative varige løsninger.

Vi minimerer spild fra vores kontorer, og har procedure for sortering af vores affald samt reduktion af vores energiforbrug. Vores miljøpolitik er kommunikeret til vores medarbejdere samt interessenter.

ARBEJDSMILJØ

Flindt Kristensen ønsker at opbygge varige ansættelsesforhold, og vi stræber derfor efter at være en attraktiv arbejdsplads med et godt og trygt arbejdsmiljø.

For at sikre tilfredshed blandt vores medarbejdere udfører vi årligt en tilfredshedsundersøgelse. Baseret på resultater forbedrer vi vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Når vi besøger vores kundernes faciliteter, er vi meget bevidste om vigtigheden i at uddanne og instruere vores personale. For at identificere potentielle risici udføres der forud for et besøg en risikovurdering, for at sikre medarbejderens sundhed og sikkerhed.

Skal vi stå i spidsen for dit næste projekt?
Ring os op +45 88 82 68 18
Send os en mail info@flindtkristensen.dk