flindtkristensen_logo_web_test-removebg-preview.png

Kvalitet-, Miljø- og Arbejdsmiljøpolitikker

KVALITETSPOLITIK

Flindt Kristensens kernekompetence er at forvandle vores kunders ideer til innovative og effektive løsninger. Vores mål er at tilføje værdi til vores kunders projekter samtidig med, at det efterlever kundens forventninger og krav. Derfor inddrager vi kunden i hele udviklingsfasen.

For at levere det bedste resultat gør vi brug af vores viden og tekniske knowhow. Netop vores viden, kompetencer og erfaring er vores succes, og derfor er vores medarbejdere vores vigtigste ressource.

Viden formidles og deles i organisationen, og på baggrund af erfaring optimeres processer og kompetencer. Vi forbedrer kontinuerligt vores præstation ved at registrere vores afvigelser og implementere de nødvendige korrigerende handlinger.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner som sikrer at opgaver altid løses med hensyntagen til gældende regler og normer. Vores målsætninger er, at kundens problem er vores løsning.

MILJØPOLITIK

Flindt Kristensen ønsker at reducere negativ indflydelse på miljøet.

I vores design proces forsøger vi at designe og udvikle innovative varige løsninger, som derfor har lavest mulig påvirkning på miljøet.

Vi minimerer spild og forbrug fra vores kontorer, og har procedure for sortering af affald samt reduktion af vores energiforbrug.

Vores interne procedurer tilgodeser krav fra vores bindende forpligtelser samt interessenter.

ARBEJDSMILJØ

Flindt Kristensen ønsker at opbygge varige ansættelsesforhold, og vi stræber derfor efter at være en attraktiv arbejdsplads med et godt og trygt arbejdsmiljø.

For at sikre tilfredshed blandt vores medarbejdere udfører vi årligt en tilfredshedsundersøgelse, og baseret på resultater forbedrer vi kontinuerligt vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Når vi besøger vores kundernes faciliteter, er vi meget bevidste om vigtigheden i at uddanne og instruere vores medarbejdere. Forud for et besøg på kundens faciliteter udfører vi risikovurdering, og minimere potentielle farer, så medarbejderen altid møder en sikker arbejdsplads.

KONTAKT FLINDT | KRISTENSEN ENGINEERING