Etableret
2011
Ansatte
12 ingeniører
Afdelinger
Lindø og Aarhus

Dedikation for innovation

Med dedikation for innovation giver vi nye ideer liv. Med et ambitiøst og agilt team af 12 ingeniører løser vi opgaver fra udvikling til implementering for blandt andet vindmølle- og offshoreindustrien samt i det maritime miljø.

Fra basen på det historiske Lindøværft på Fyn og vores afdeling i Aarhus, fungerer vi som udviklingsafdeling for større virksomheder med behov for komplicerede tekniske løsninger, der ikke før har set dagens lys. Vi får dem til at virke i praksis.

Vores faglighed og passionerede tilgang til produktudvikling, konstruktion, koncepter, beregning og teknisk tegning sikrer brugbare og effektive løsninger. Kundernes garanti er intern kvalitetssikring (ISO9001) og ekstern certificering af DNV-gl.

Stærkt team

Resultater bliver skabt af mennesker, og her er hver enkelt medarbejder udvalgt og værdsat for netop deres styrker. Det samlede hold er din garanti for solide løsninger.

Belønnet indsats

Hos Flindt-Kristensen er vi stolte af, at andre lægger mærke til vores indsats. Anerkendelse motiverer internt, og eksternt skaber det respekt om vores resultater og tryghed ved at vælge os som samarbejdspartner.

2019
Lille firma med enormt vingefang

Ingeniørfirmaet Flindt Kristensen Engineering er ikke særligt stort. Til gengæld ligger både kunder og begejstring i den tunge ende…

2017
Gazelle-prisen

I 2016 fik vi Gazelle prisen, som dagbladet Børsen hvert år uddeler til virksomheder, der hvert af de seneste fire år har haft positiv vækst og i samme periode som minimum har fordoblet omsætningen.

2017
Vinderen af Årets Innovationspris

I 2016 vandt vi også Årets Innovationspris, som Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening har taget initiativ til for at hylde vækst og udvikling samt støtte virkelyst, kreativitet og skabertrang.

Bliv en del af holdet

Der er altid plads til de bedste. Send os en uopfordret ansøgning hvis du er ambitiøs, dedikeret og vil udvikle innovative løsninger for vores kunder samt servicere dem på højt niveau. Så skal vi gøre vores for, at du får det sjovt imens.

Skal vi stå i spidsen for dit næste projekt?
Ring os op +45 88 82 68 18
Send os en mail info@flindtkristensen.dk