flindtkristensen_logo_web_test-removebg-preview.png

Om Flindt Kristensen

Etableret:
2011

Ansatte:
+15 ingeniører

Afdelinger:
Lindø & Aarhus

Et stærkt team drevet af udvikling og konstruktion af brugbare løsninger

Resultater bliver skabt af mennesker, og her er hver enkelt medarbejder udvalgt og værdsat for netop deres styrker. Det samlede hold er din garanti for solide løsninger.
 

Med dedikation for innovation giver vi nye ideer liv. Med et ambitiøst og agilt team af 15 ingeniører løser vi opgaver fra udvikling til implementering for blandt andet vindmølle- og offshoreindustrien samt i det maritime miljø.

Fra basen på det historiske Lindøværft på Fyn og vores afdeling i Aarhus, fungerer vi som udviklingsafdeling for større virksomheder med behov for komplicerede tekniske løsninger, der ikke før har set dagens lys. Vi får dem til at virke i praksis.

Vores faglighed og passionerede tilgang til produktudvikling, konstruktion, koncepter, beregning og teknisk tegning sikrer brugbare og effektive løsninger. Kundernes garanti er intern kvalitetssikring (ISO9001) og ekstern certificering af DNV.

Bliv en del af vores team

Der er altid plads til de bedste. Send os en uopfordret ansøgning hvis du er ambitiøs, dedikeret og vil udvikle innovative løsninger for vores kunder samt servicere dem på højt niveau. Så skal vi gøre vores for, at du får det sjovt imens.

Maskiningeniør/Produktionsteknolog til Lindø

Medierne

Voksende firma med enormt vingefang

Selvom Ingeniørfirmaet Flindt Kristensen Engineering er lille, men voksende, så ligger både kunder og begejstring til gengæld i den tunge ende.

Fyens Stiftstidende

 

Gazelle-prisen

I 2016 fik vi Gazelle prisen, som dagbladet Børsen hvert år uddeler til virksomheder, der hvert af de seneste fire år har haft positiv vækst og i samme periode som minimum har fordoblet omsætningen.

Børsen

 

Vinderen af Årets Innovationspris

I 2016 vandt vi også Årets Innovationspris, som Kerteminde Kommune og Kerteminde Erhvervsforening har taget initiativ til for at hylde vækst og udvikling samt støtte virkelyst, kreativitet og skabertrang.

Fyens Stiftstidende

KONTAKT FLINDT | KRISTENSEN ENGINEERING