flindtkristensen_logo_web_test-removebg-preview.png

Bliv en del af
Flindt Kristensen Engineering

Position:
Maskiningeniør / Produktionsteknolog

Arbejdssted:
Lindø

Maskiningeniør/Produktionsteknolog til Odense/Lindø kontor

Flindt-Kristensen ApS er en ung dynamisk virksomhed, der beskæftiger 15 medarbejdere inden for design, konstruktion og beregning. Vores kunder findes primært inden for vind- og offshore- samt den maritime branche.

Flindt-Kristensen vækster, fordi kunderne har tillid til, at vi løser opgaverne professionelt, selvstændigt og til aftalt pris. Vi er kompetente og enormt engagerede i vores opgaver.

Vores mission er: Vi vil være industriens stærkeste samarbejdspartner og skabe implementérbare og bæredygtige løsninger i et udfordrende miljø.

Tænder du på spændende og udfordrende opgaver indenfor design, konstruktion og optimering af maskiner og svejste konstruktioner – så lover vi at levere udfordrende projekter samt gøre dig til en del af et dygtigt ingeniørteam.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kommer med et godt drive, et stærkt engagement og er løsningsorienteret. Som person er du empatisk, pligtopfyldende og selvstændig. Du besidder gerne en god portion humor og har et glimt i øjet!

Som maskiningeniør/produktionsteknolog ved Flindt-Kristensen forventer vi, at du har erfaring indenfor:

  • Solidworks
  • Vindindustrien eller den maritime branche
  • Maskinkonstruktion
  • Svejste konstruktioner
  • 2D-tegning
  • Tolerancemålsætning


Kan du genkende dig selv i ovenstående, så tøv ikke med at søge dette spændende job
.

Har du spørgsmål, eller ønsker at sende din ansøgning, skal dette stiles til vores CEO, Martin Kristensen, på mkr@flindtkristensen.dk eller på 2720 7062.

KONTAKT FLINDT | KRISTENSEN ENGINEERING